Lähti lapazista

Copacabanalla ahtauduimme bussiin, joka oli vaihteeksi täynnä paikallisia, siihen mennessä käyttämiämme busseja kun olivat kansoittaneet lähinnä muut turistit. Matka taittui joutuisasti lukuun ottamatta pientä salmea, jonka ylitys tapahtui veneellä. Bussi puolestaan tuli perässä pienellä lautalla, joka näytti voivan upota hetkellä millä hyvänsä. Tästäkään ylimääräisestä kulusta kukaan ei tietenkään ollut maininnut mitään etukäteen, mutta toisaalta hinta oli vain 2 bolivianoa per nokka, ja maisemat hyvinkin näiden pennosten arvoisia.

2015-02-09 10.42.28

Olimme etukäteen löytäneet netistä hostellin, jolla oli oma panimo ja joka tarjosi vierailleen ilmaisen oluen joka ilta. Sinnehän se oli mentävä. Ei liene yllätys, että täällä tapasimme myös reissumme toiset suomalaiset, joiden kanssa jälleen oluen ääressä vaihdoimme reissuvinkkejä. Hekin kun olivat tulossa siitä suunnasta johon me olimme menossa ja toisin päin.

2015-02-09 14.36.27

“If you find me lost or drunk, please, return me to the follow address”

WP_20150210_004

La Paz oli sinänsä kauniilla paikalla vuorten ympäröimänä, mutta meidän makuumme siellä oli liikaa autoa, ihmistä ja ilmansaastetta, joten visiittimme jäi pariin päivään.

WP_20150211_001

Noitien katu

2015-02-11 15.46.26

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *